Sauna

Aqua & Sauna Oranje heeft naast een dertig meter lange golfslagbad ook alle faciliteiten om te ontspannen. Zo kunt u heerlijk vertoeven in onze whirlpool om de druk op je gewrichten en spieren te verminderen en de bloed circulatie te verhogen. Of maak gebruik van één van onze zonnebanken om het hele jaar door te kunnen genieten van een kleurtje.

Heerlijk ontspannen in de sauna

Wanneer u denkt alles te hebben gezien, moet u eens afdalen vanaf de trap aan de zijkant van het zwembad. Hier staan twee heerlijke sauna’s van 80 en 90 graden die zorgen voor een verbeterd immuunsysteem, het verwijden van de bloedvaten en natuurlijk voor een ontspannen gevoel! Heeft u vaak last van spierpijn? Stap in onze infraroodcabines. Deze cabines verwarmen uw lichaam en verbeteren de doorbloeding, waardoor de spierpijn vermindert.

U waant zich in onze spa wellness in een Griekse tempel. De kunst die verspreid staat versterkt het gevoel en ook bij het betreden van de neveltuin voelt u zich in de mediterranee. De sproeiers met koel water bootsen de buitentemperatuur na en werken ideaal direct na een saunabezoek om even heerlijk af te koelen en te relaxen.

Kom langs en ervaar zelf de pure luxe van onze uitstekende faciliteiten! 

Eindeloze mogelijkheden

Openingstijden

Ma t/m zo: 07:00 – 20:00


Faciliteiten

  • Zonnebank
  • Sauna’s
  • Whirlpool
  • Stoombad
  • Neveltuin
  • Infraroodcabine

Huisregels 

Contact gegevens

Aqua & Sauna Oranje

Koningin Wilhelmina Boulevard 20

2202 GV Noordwijk aan Zee

Nederland - Zuid-Holland

info@aqua-saunaoranje.nl

Tel: +31 (0) 71 – 367 68 48

Website

Een reis langs Aziatische keukens