Vergadermogelijkheden

Zoekt u een geschikte plek om te vergaderen aan zee? Bij Beach Hotel Noordwijk zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van verschillende vergaderingen. Van grote brainstormsessies met meerdere groepen tot inspirerende vergaderopstellingen. Bij ons is alles mogelijk.

In onze grote en sfeervolle meetingzalen heeft u een schitterend uitzicht over de boulevard en het strand van Noordwijk aan Zee, wat gegarandeerd tot inspirerende ideeën leidt. U heeft toegang tot alle faciliteiten die voor een vergadering nodig zijn: audiovisuele apparatuur, flipcharts, een notitieblok en pen voor iedere deelnemer en highspeed Wi-Fi. Daarnaast zorgen wij tijdens de pauze voor een koffiebreak met thee, koffie en een zoete of hartige versnapering naar keuze. Tijdens de lunch zorgen wij voor heerlijk belegde broodjes, verzorgd door Grand Café ’t Elfde Gebod.

Inspirerend en stijlvol vergaderen aan het strand

Wist u dat u tijdens uw meeting bij Beach Hotel Noordwijk verblijft in een groene omgeving? Samen met het naastgelegen Hotel van Oranje heeft het Beach Hotel namelijk de prijs gewonnen voor 'European Green hotel of the year' van de European Hospitality Awards. Met uw vergadering draagt u bij aan een verantwoorde toekomst en maatschappij!


Beachclub O.

Naast de zalen in het Beach Hotel kunt u ook kiezen voor de vergaderzalen in het naastgelegen Hotel van Oranje. Zo heeft u mogelijkheden voor zalen met zeezicht en een privébalkon om tussendoor even uit te waaien en te genieten van de frisse lucht. Vergadert u liever letterlijk met de voeten in het zand? Ook in Beachclub O. aan het mooiste strand van Nederland zijn de vergadermogelijkheden onbeperkt. En wat is er meer inspirerend dan brainstormen en overleggen tussen de duinen, met het geluid van de ruisende golven en het horizon brede uitzicht over de Noordzee?

Wilt u nu een vergaderruimte boeken of hier meer informatie over krijgen?

Bel naar 071 – 36 76 801 of mail naar events@beachhotelnoordwijk.nl

Inclusief

  • Plenaire meeting zaal
  • Ongelimiteerd koffie, thee en mineraalwater
  • Pauze met zoete of hartige versnapering (2 pauzes bij 8 uur)
  • Belegde broodjes lunch, verzorgd in Grand Café ’t Elfde Gebod
  • 1 flipchart
  • Notitieblok en pen voor iedere deelnemer
  • High speed Wi-Fi 
  • Beamer, screen of flatscreen
  • Zalen en capaciteit


Bekijk onze brochure


Contact

Bel: +31 (0) 71 – 367 68 01

Kosten*

Inclusief sandwich lunch

4 uur vanaf € 45,00 per persoon

8 uur vanaf € 70,00 per persoon

*Bij een minimale afname van 10 personen

Een geslaagd congres aan zee