Trouwen

Hebben jullie altijd al gedroomd van een onvergetelijke bruiloft op een van de mooiste locaties in Nederland? Bij Beach Hotel Noordwijk zijn de mogelijkheden voor de mooiste dag van jullie leven grenzeloos. Wij zijn een officiële trouwlocatie en verzorgen jullie grote dag tot in de puntjes, zodat jullie ongestoord en eindeloos kunnen genieten.

Zeg ‘JA’ tegen trouwen aan het mooiste strand van Nederland

Onze schitterende en grote zalen kunnen omgetoverd worden tot ieder denkbaar thema voor jullie bruiloft. De officiële ceremonie, de receptie, het diner en een waanzinnig feest met alles erop en eraan, voor onze ervaren weddingplanners is niets te gek. Dit houdt in dat jullie tussendoor niet hoeven te reizen en meer tijd over houdt voor leuke dingen, zoals een professionele fotoshoot op het strand van Noordwijk aan Zee!

Wij zorgen ervoor dat alle locaties waar jullie komen in de ban zijn van jullie huwelijk. Willen jullie regenbogen vol ballonnen en oneindig veel prachtige bloemstukken? Of een auto met chauffeur, binnenkomen op de rode loper en de beste DJ’s, saxofonisten of artiesten die voor jullie optreden? Geen probleem! Bij ons is jullie bruiloft in zeer goede handen.


Beachclub O.

Met de love awards publieksprijs voor mooiste trouwlocatie van Zuid-Holland zijn jullie verzekerd van een unieke bruiloft. Altijd al willen trouwen met de voeten in het zand? Bij Beachclub O. hebben jullie alle vrijheid en ruimte om de strandtent om te toveren voor jullie trouwdag. Van vuurwerk- en lichtshows tot een romantische paardrijrit door de branding, bedenk het en wij regelen het! Bovendien is het mogelijk Beachclub O. door middel van een enorme tent uit te breiden tot een geweldige feestlocatie voor maar liefst 1500 gasten! Een combinatie tussen beide locaties is ook mogelijk: trouwen in het Beach Hotel, om vervolgens op nog geen minuut lopen te feesten in Beachclub O.

Willen jullie een keer Beachclub O. bekijken voor jullie bruiloft? Jullie kunnen je bij opentrouwdag locatie aanmelden voor een tour met onze Event Sales Manger.


Huwelijksnacht

Hoe mooi is het dat jullie daar dan oneindig door kunnen feesten? Want met de prachtige kamer van het Beach Hotel beleven jullie een onvergetelijke huwelijksnacht! Samen wakker worden met het geluid van de ruisende golven en geniet van een prachtig uitzicht op jullie privébalkon met zeezicht. Daarnaast is er bij Beauty Oranje, onze schitterende schoonheidssalon, de mogelijkheid om prachtige bruidskapsels te creëren. Onze ervaren kapsters hebben al menig bruid geholpen.

Neem contact op met onze weddingplanners om jullie wensen met ons te delen. Zeg ‘JA’ tegen trouwen bij Beach Hotel Noordwijk en beleef de dag van jullie dromen!

Eindeloze Mogelijkheden

  • Huwelijksnacht in een prachtige kamer
  • Wakker worden met uitzicht op zee
  • Vorstelijk ontbijtbuffet
  • Beauty Oranje
  • Hairstudio Oranje
  • Beachclub O. tot maar liefst 1500 gasten
  • Catering tot 2000 gasten


Bekijk onze brochure


Contact

Bel +31 (0) 71 – 367 68 01