Evenementen

Maak van uw zakelijke gelegenheid een geweldig evenement! Bij Beach Hotel Noordwijk hebben we ongekende mogelijkheden, veel expertise en het voordeel van een prachtige locatie aan het mooiste strand van Nederland. Van onze mooie, grote zalen zoals de Maximazaal, vernoemd naar onze koningin en direct gelegen aan de boulevard van Noordwijk, tot het idyllische en hippe Beachclub O.

Onbegrensde mogelijkheden voor een onvergetelijk evenement

Alle faciliteiten zijn in huis om ervoor te zorgen dat er nog lang wordt nagepraat over uw evenement. Wat te denken van een seated of walking dinner, waar onze chefs zich uitsloven in de keuken om uw gasten ongekend lekkere gerechten voor te schotelen. Wilt u er een swingend feest van maken? Onze zalen zijn al geregeld het podium geweest van een groot dansfestijn, waar iedereen vol genot de voetjes van de vloer liet gaan!

Van zakelijke (netwerk)borrels tot een grote productlancering waarbij iedereen uit zijn dak gaat en van een kleinschalig feest tot een enorm festijn met alles erop en eraan. Bij Beach Hotel Noordwijk staan onze ervaren Event Sales Managers klaar om een geweldige combinatie te maken van uw grenzeloze wensen en onze expertise. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!


Beachclub O.

In Beachclub O. kunt u uw gasten trakteren op een luxe en stijlvol evenement aan het strand van Noordwijk. Van een diner tot een grote party, het Ibiza-gevoel huist in onze hippe strandtent. En met Beachclub O. grootste evenementen locatie aan het strand, waarbij wij een grote tent aan de Beachclub bouwen, is er ruimte voor wel 1500 personen! Dineer met een ondergaande zon en feest tot in de late uurtjes. Uw evenement bij Beachclub O. is een beleving die uw gasten zich nog lang zullen heugen!


Poolparty

Wist u dat het grootste indoor golfslagbad van hotels in Europa gewoon in Noordwijk ligt? In het naast het Beach Hotel gelegen Aqua & Sauna Oranje is het 30 meter lange zwembad een ideale locatie voor een subtropische poolparty! Feesten met collega’s, verjaardagen met vrienden en familie, een waanzinnige poolparty zorgt voor een ervaring waarover nog jaren wordt doorgepraat!

Bij Beach Hotel Noordwijk kennen wij geen grenzen. Ziet u uw (zakelijke) evenement al voor zich op één van onze toplocaties? Neem contact op met onze Event Sales Managers en samen komen we tot een waanzinnig evenement!

Eindeloze mogelijkheden

 • Grootste evenementen locatie op het strand
 • Poolparty
 • 5 verschillende restaurants
 • Catering tot 2000 gasten
 • Geavanceerde audiovisuele apparatuur
 • Draadloze presentatie-opties
 • Gratis highspeed Wi-Fi
 • Koffiebreaks
 • Borrel & bites
 • Zalen en capaciteit


Bekijk onze brochure


Contact

 • Bel: +31 (0) 71 – 367 68 01