Congreslocatie

Wilt u op een unieke en bijzondere manier een congres organiseren? Bij Beach Hotel Noordwijk heeft u de mogelijkheid om van uw congres een onvergetelijk evenement te maken, met grenzeloze mogelijkheden en tientallen jaren ervaring.

Combineer business en pleasure voor een onvergetelijk congres

Van grote productlanceringen tot kleinschalige congressen, bij het Beach Hotel en het naastgelegen Hotel van Oranje zijn de mogelijkheden eindeloos. Met maar liefst 32 meetingzalen met een capaciteit van 10 tot 2000 personen kunt u het zo gek niet bedenken of wij kunnen het regelen. Daarnaast beschikken wij over de juiste audiovisuele apparatuur om uw congres te laten slagen. Van interactive touchscreens en draadloze presentatie-opties tot de beste licht- en geluidsinstallaties, waarmee wij video’s kunnen projecteren op grote schermen of objecten. Al onze zalen kunnen worden omgebouwd in een door u gewenst thema, zodat de boodschap van uw congres overal te zien zijn.

Wilt u liever uw congres verhuizen naar de meest fantastische locatie op het strand? Dit is mogelijk bij Beachclub O. , maar bij Beachclub O. is nog veel meer mogelijk! Door middel van een enorme tent breiden we ons al ruime strandpaviljoen uit tot een geweldige feestlocatie voor maar liefst 1500 gasten! Dit maakt het prachtige Beachclub O tot de grootste feest- en evenementenlocatie op het strand van Nederland.

Business and pleasure

Wij hebben alles in huis om business te combineren met plezier. Overdag ligt de focus op het congres, maar na afloop ervan kunt u heerlijk dineren in een van onze toprestaurants, borrelen in een van onze klassieke bars of nog even doorwerken bij zonsondergang in Beachclub O. Wilt u een meerdaags congres organiseren? Uw gasten kunnen genieten van een heerlijk verblijf, met de beste faciliteiten zoals toegang tot onze schitterende en rustgevende Aqua & Sauna Oranje of sluit uw congres af met een poolparty in het grootste golfslagbad in een hotel van Europa en kunt u zich geweldig vermaken in de levensechte golven.

Dicht bij luchthaven Schiphol en Amsterdam is de ligging van het Beach Hotel een enorm voordeel. Buiten de drukte van de grote stad en met het grote genot van een schitterend strand in het rustige Noordwijk is het een ideale locatie voor een geslaagd congres.

Al vele grote bedrijven, overheden en organisaties zijn u voorgegaan met het organiseren van congressen, conferenties of symposia bij Beach Hotel Noordwijk. Onze ervaren eventmanagers hebben al vele congressen met zeer diverse thema’s tot een goed einde gebracht. Neem contact met ons op en ervaar de oneindige mogelijkheden op een prachtige locatie!

Endless possibilities

  • Grootste evenementen locatie op het strand
  • Poolparty
  • 5 verschillende restaurants
  • Catering tot 2000 gasten
  • Geavanceerde audiovisuele apparatuur
  • Draadloze presentatie-opties
  • Gratis highspeed Wi-Fi
  • Koffiebreaks
  • Borrel & bites
  • Zalen en capaciteit


Bekijk onze folder


Contact

Bel: +31 (0) 71 – 367 68 01