Massages

Kampt u met fysieke klachten in uw lichaam? Of bent u op zoek naar een overheerlijke massage om tijdens uw verblijf volledig tot rust te komen? Laat met een specialistische massage alle knelpunten in het lichaam verwijderen of kom ultiem tot rust met een hemelse ontspanningsmassage. Bij Beauty Oranje, wat u vanaf het Beach Hotel gemakkelijk binnendoor bereikt, staan uw wensen centraal. Laat de balans tussen lichaam en geest herstellen met een voor u op maat bepaalde massage.

Een hemels gevoel met een massage op maat

Geniet van een massage op maat. Stel uw eigen massage samen in overleg met de masseur. Kies uit verschillende massage combinaties zoals 5 minuten sportmassage, dan 10 minuten shiatsu om heerlijk af te sluiten met 10 minuten hot stone massage.

Prijzen

25 minuten - €65,-

55 minuten - €95,-

90 minuten - €155,-

Onze topmasseurs weten met hun jarenlange ervaring precies de gevoelige snaar in het lichaam te raken. Laat u door hen adviseren, bepaal samen waar u behoefte aan heeft en wandel als herboren weer naar buiten! Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de verschillende massagetechnieken.

Hot Stone

Hierbij maken wij gebruik van hete basaltstenen die we op het lichaam leggen. Een uiterst doeltreffende massagetechniek, omdat het bijdraagt aan een goede balans van lichaam en geest. Door de speciale warmtewerking van de stenen vindt op een diep niveau ontspanning plaats.

Deep Tissue

Met deze krachtige massage worden alle spanning en stress uit het lichaam gemasseerd. Een enorme boost voor uw gezondheid! De spieren worden hierbij niet vergeten door de dieptetechniek die eraan te pas komt. Lichaam en geest komen weer in evenwicht.

Sportmassage

Last van vastzittende spieren vanwege het sporten? Kom bij Beauty Oranje langs voor een specialistische sportmassage en uw lichaam blijft ook na het sporten gezond. De kans op blessures neemt aanzienlijk af en de prestaties tijdens het sporten gaan omhoog! Sport met klachten aan het lichaam niet verder, maar laat u optimaal behandelen door onze masseurs.

Ontspanningsmassage

Vergeet de waan van de dag met een overheerlijke ontspanningsmassage in onze rustgevende beautysalon. Bepaal samen met onze masseurs wat het beste is voor uw lichaam en geniet als een echte vorst. Alle stress en spanning verdwijnen en de massage draagt bij aan een gezonder lichaam. Puur genot!

Shiatsu massage

Bij de Shiatsu massage wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de duimen om te masseren. Er wordt druk gegeven op bepaalde meridianen en drukpunten in het lichaam. Deze massage heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en heeft een rustgevende werking.

Meer informatie

Openingstijden

Zaterdag t/m donderdag: 09:00 - 18:00 uur

Vrijdag: 09:00 - 21:00 uur

Prijzenlijst Beauty Oranje

Behandelingen

  • Sport massage
  • Hot stone massage
  • Shiatsu
  • Ontspanning
  • Therapeutisch
  • Bindweefsel

Contact

Beauty Oranje

Koningin Wilhelmina Boulevard 20

2202 GV Noordwijk aan Zee

Tel: +31 (0)71 – 367 68 80

info@beautyoranjenoordwijk.nl

Website

Ontwaken met geluid van ruisende golven