Hairstudio Oranje

Heeft u zin in een nieuwe look of behoefte om eens iets nieuws te proberen met uw haar? Bij Hairstudio Oranje hebben wij alles in huis, van de beste producten tot ervaren kapsters, om aan uw wensen te voldoen. Ook passen wij een haar- en hoofdhuidanalyse toe, om zo te kijken welke behandeling het beste bij u past. Van knippen tot opsteken en van kleuren tot krullen, wij verzorgen uw haar tot in de puntjes.

Schitter als nooit tevoren met een nieuwe look

Bij Beauty Oranje beschikken wij over verschillende technieken om het haar te kleuren, altijd afhankelijk van het doel dat u uiteindelijk voor ogen heeft. Daarnaast kunnen wij de door u gewenste highlights aanbrengen en werken wij met de kleurenpoeder henna, een zeer geliefde kleuringstechniek. En met de kleuringstechniek balyage gaat u volledig met uw tijd mee. Het is momenteel een echte hype en bevat natuurlijke kleuren om u een prachtige, nieuwe look te geven.

Opsteken

Een veelgevraagde behandeling bij Hairstudio Oranje is het opsteken. Voor bruiloften, feestjes, gala’s, ceremonies, diners en andere speciale gelegenheden: bij ons kunt u terecht om uw haar op de mooiste manieren te laten opsteken! Ook voor de mooiste extensions moet u bij Hairstudio Oranje zijn. Wij gebruiken exclusieve merken met een hoge kwaliteit. Deze extensions vindt u alleen bij exclusieve kapsalons!

René Furterer

Voor iedere behandeling heeft Beauty Oranje topproducten in huis om het beste resultaat te bereiken. Met de kuurbehandelingen van René Furterer houden wij uw haar in optimale conditie. Het haar en de hoofdhuid zijn nog nooit zo goed verwend als met de crème de la crème onder de haarverzorgingsproducten. Dit Franse merk haalt uit het plantenrijk gigantisch veel ingrediënten voor de gezondheid en schoonheid van het haar en de hoofdhuid.

Hairstudio Oranje is gevestigd in het naast het Beach Hotel gelegen Hotel van Oranje. Vanaf uw kamer loopt u binnendoor naar onze haarsalon. Maak nu een afspraak bij Hairstudio Oranje, laat u verrassen door onze kapsters en schitter als nooit tevoren met een nieuwe look!

Meer informatie

Openingstijden

Zaterdag t/m donderdag: 09:00 - 18:00 uur

Vrijdag: 09:00 - 21:00 uur

Behandelingen

  • Knippen
  • Kleuren
  • Permanent
  • Hoofdhuid massage
  • Hair extentions
  • Bruidkapsels
  • Haar opsteken

Prijzenlijst hairstudio

Contact

Beauty Oranje

Koningin Wilhelmina Boulevard 20

2202 GV Noordwijk aan Zee

Tel: +31 (0)71 – 367 68 80

info@beautyoranjenoordwijk.nl

Website

Eindeloos genieten van onze spa wellness