Gezichtsbehandeling

Kampt u met een vochtarme huid of heeft u gewoon behoefte aan een overheerlijke gezichtsbehandeling? In onze rustgevende beautysalon in Noordwijk staan onze specialisten klaar met de beste producten van La Prairie om u de ervaring van uw leven te bezorgen! Het Zwitserse merk La Prairie wordt gezien als de crème de la crème onder de verzorgingsproducten en bereikt altijd het beste resultaat. Beauty Oranje is de enige beautysalon in Noordwijk met producten van La Prairie!

Ultiem genot met topproducten van La Prairie

Verblijft u in Beach Hotel Noordwijk? Geen probleem! De poorten naar de schoonheid van Beauty Oranje zijn vanaf uw hotelkamer heel makkelijk binnendoor te bereiken. De salon ligt in het naastgelegen Hotel van Oranje, waar u vanaf uw kamer in het Beach Hotel zo naartoe loopt. Het ultieme ontspannen is dichter bij dan ooit!

Ligt u al lekker ontspannen op de behandelstoel, helemaal tot rust gekomen door de geur van kaarsen en de klanken van de rustgevende muziek? Onze professionals zijn al helemaal klaar om uw gezicht te reinigen en te masseren. Zij hebben een scherp oog voor de kleinste oneffenheden, zoals gerstekorrels en mee-eters en verwijderen die heel secuur.

Gezichtsmassage

En of dat allemaal niet genoeg is, krijgt u er ook een overheerlijke gezichtsmassage bij. Voel de werking van de producten van La Prairie en de daarbij behorende massagetechnieken van onze schoonheidsspecialisten. Ook de decolleté, nek en schouders worden niet vergeten. En terwijl u geniet van een ultrafijn gezichtsmasker verwennen wij u ook met een hand-arm-massage. Gegarandeerd een heerlijk zachte huid!

Geïnteresseerd in een overheerlijke gezichtsbehandeling in onze beautysalon met de topproducten van La Prairie? Neem contact op met Beauty Oranje en reserveer nu uw plaats op onze luxe behandelstoel. Uw welkomstdrankje, onze schoonheidsspecialisten en de beste beautyproducten van La Prairie staan al klaar!

Behandelingen

Openingstijden

Zaterdag t/m donderdag: 09:00 - 18:00 uur

Vrijdag: 09:00 - 21:00 uur

Behandelingen

  • Gezichtsbehandelingen
  • Lichaamsbehandelingen
  • Hairstudio Oranje
  • Zuurstofbehandelingen
  • Massages
  • Manicure / Pedicure

Prijzenlijst Beauty Oranje

Contact

Beauty Oranje

Koningin Wilhelmina Boulevard 20

2202 GV Noordwijk aan Zee

Tel: +31 (0)71 – 367 68 80

info@beautyoranjenoordwijk.nl

Website

Eindeloos genieten van onze spa wellness