Fitness

Genieten van uw verblijf aan het strand hoeft niet te betekenen dat u uw fitheid hoeft te verwaarlozen. Een stevige work-out zorgt voor het vrijkomen van adrenaline, een vermindering van stress en een stevige dosis endorfine, het gelukshormoon. Dit zorgt er voor dat u nóg meer kunt genieten van uw verblijf.

Toegankelijkheid

U kunt de grote fitnesszaal bereiken via de lobby van Hotel van Oranje. Hier pakt u de lift naar de tweede verdieping en als u uit de lift komt dan drie keer rechtsaf slaan. Let op dat u hiervoor wel uw kamerpas mee moet nemen om dit te kunnen betreden. De kleine zaal kunt u via het zwembad in de lobby van Hotel van Oranje betreden.

Work-out op muziek

Er is niets fijner dan genieten van een heerlijk muziekje tijdens uw workout. Dit zorgt voor extra energie en motivatie. Hiervoor hebben wij koptelefoons beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar bij de receptie van Hotel van Oranje.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Voor uw work-out heeft u de keuze tussen twee fitnessruimtes of een privésessie met onze personal trainer. Daarnaast kunt u natuurlijk ook genieten van een goede warming-up of work-out op het strand of in de duinen.

Personal trainer

“Mijn naam is Robin, ik ben van jongs af aan al een gedreven sporter. Ik heb in mijn carrière voor verschillende uitdagingen gestaan, waardoor ik in elke situatie een passende aanpak heb voor u, uw gezelschap of uw medewerkers. Als personal trainer bij Beach Hotel Noordwijk kunt u met mij trainen in het hotel, op het strand of in de duinen.”

Wilt u aan de slag samen met Robin? Bekijk dan hiernaast de verschillende mogelijkheden en maak samen met onze personal trainer Robin van Vliet uw gepersonaliseerde fitnessschema.

Heeft u net gesport en wilt u uw spieren tot rust laten komen? Maak gebruik van één van onze drie sauna's. Een saunabeurt van 10 minuten is al voldoende om de kleine spierscheurtjes, ontstaan in het lichaam door de lichaamstraining te herstellen. Door dit snellere herstel heeft u de volgende dagen een stuk minder last van spierpijn.

Meer informatie

Openingstijden

Grote zaal : 24 uur per dag open

Kleine zaal : 07:00 – 23:00

Faciliteiten

  • Roeiapparaat
  • Hometrainer
  • Cross-trainer
  • Bokszak
  • Bankdrukbank
  • Dumbellrek
  • Kortom, full-body workout

Personal trainer

  • Personal Training Sessies á €95,- per uur, per persoon

Stijlvol dineren en relaxen