Steakhouse De Harmonie

'The best ribs in town'! Geniet na een zonnige dag aan het strand van overheerlijke en malse spareribs bij Steakhouse De Harmonie in Noordwijk aan Zee. Maar ons restaurant aan de prachtige boulevard van Noordwijk kent nog veel meer waanzinnige gerechten. Met het vlees van de lokale leveranciers vindt u de meest pure en dagverse streekproducten terug op de menukaart. Een sensatie voor het hele gezin!

The best spareribs in town!

Naast onze spareribs is de andere favoriet van de chef de Noordwijkse kogelbiefstuk. Deze malse biefstuk van het Noordwijkse weiderund wordt geserveerd met koolsalade, frites en één van de geliefde ‘Harmo sauzen’: champignon-peper, Stroganoff, Béarnaise, barbecue of knoflook. Bereid op een echte, vlammende grill laten onze dagverse producten uw smaakpapillen tintelen van genot!


De gerechten zijn heerlijk mals, maar de beleving bij Steakhouse De Harmonie is puur. De oude Amerikaanse elementen met open keuken, hangende instrumenten aan het plafond en vlammende grill maken van uw diner een unieke beleving. Bekijk hoe de streekproducten worden bereid op de grill, met uitzicht over het mooiste strand van Nederland. Tel daar de gezelligheid van het restaurant en de uitstekende en vriendelijke service van onze medewerkers bij op en u beleeft samen met vrienden, familie en collega’s een heerlijke avond!


Harmonie Monday

Iedere maandag serveren wij voor maar € 19,- per persoon de enige, échte Harmonie Burger. Geserveerd met salade, frites en een consumptie naar keuze: bier, wijn of fris. Dé smaakmaker op maandag om de week goed te beginnen!


Woensdag onbeperkt spareribs

Op woensdagen geniet u bij ons onbeperkt van de meest malse spareribs. Voor slechts € 19,50 per persoon serveert de chef ribs om uw vingers bij af te likken! ‘Our ribs are the best in town!’

Meer informatie

Openingstijden

  • Dagelijks: 17:00 – 23:00 uur

Menu’s

Acties

  • Maandag = Harmonie Monday
  • Woensdag = Onbeperkt the best spareribs in town!

Contactgegevens

Steakhouse De Harmonie

Koningin Wilhelmina Boulevard 20

2202GV te Noordwijk aan Zee

Tel: +31 (0) 71 – 367 68 56

info@steakhousedeharmonie.nl

Website 

Terras Steakhouse de Harmonie Beach Hotel Noordwijk aan Zee

Eindeloos genieten van onze spa wellness