Restaurant DUTCH!

De lekkerste gerechten met de beste ingrediënten van Hollandse bodem. Dat is wat Restaurant DUTCH! u te bieden heeft! De dagverse streekproducten worden op culinaire wijze bereid en zijn in combinatie met perfect bijpassende wijnen een streling voor de tong.

Hollands vertrouwd, maar dan lekker eigenwijs. The place to be!

‘Hollands vertrouwd, maar dan lekker eigenwijs!’ Een betere omschrijving voor onze keuken is er niet. Onze chef-kok werkt graag met streekproducten en dat is zeker te proeven. Wat te denken van zijn favoriet: ‘Krijns Keuze DUTCH!’. Het vlees is afkomstig van het Noordwijks weiderund en een ware belevenis! Het malse vlees van de ossenhaas of de wat stevigere, smaakvolle entrecôte. Meerdere gerechten wordt bij u aan tafel bereid en waar u zelf, door de open keuken, ervaart hoe onze chef-kok de lekkerste gerechten samenstelt. Verser dan dit wordt het niet!


Chef’s menu

Natuurlijk kunt u ook genieten van ons welbekende Chef’s menu. Elk seizoen kent namelijk zijn specifieke smaken en omdat wij zo veel mogelijk gebruik maken van Hollandse producten volgen wij de seizoenen. Hierdoor is een deel van de kaart seizoensgebonden en kunt u genieten van échte herfstspecialiteiten in de herfst of heerlijke zomerse gerechten in de zomer. In Restaurant DUTCH! wordt namelijk zo veel mogelijk met duurzame en dagverse lokale producten gewerkt.


Place to be!

Geniet van de gezelligheid en intimiteit van Restaurant DUTCH! Op onze unieke locatie aan de boulevard van Noordwijk aan Zee, aan het mooiste strand van Nederland, is ons restaurant een echte place to be! Hoog in het vaandel bij ons staan gastvrijheid en oer-Hollandse gezelligheid. Ervaar de fijne ambiance, terwijl u tijdens het diner de zon langzaam in de Noordzee ziet zakken.

Ervaar, beleef en geniet nu van een overheerlijk diner bij Restaurant DUTCH! Reserveer nu uw tafel en wees verzekerd van een avond met de beste streekproducten en Hollandse gezelligheid. 

Meer informatie

Openingstijden

  • Woensdag t/m zondag: 18:00 tot 22:00 uur

Menu's

Contactgegevens

Restaurant DUTCH!

Koningin Wilhelmina Boulevard 31

2202 GV te Noordwijk aan Zee

Tel: +31 (0) 71 – 367 68 54

info@dutchnoordwijk.nl

Website

Keuken Restaurant Dutch! Beach Hotel Noordwijk aan Zee