Oriento

One of the great things of travelling is discovering amazing food.” Een quote die in ieder opzicht perfect past bij restaurant Oriento. Laat u meenemen op reis langs verschillende Aziatische landen om te genieten van al het culinairs dat de diverse keukens u te bieden hebben. De start van uw reis is aan de boulevard van Noordwijk aan Zee, één van de mooiste stranden ter wereld. Sluit uw ogen, proef de heerlijkheid van restaurant Oriento!

Oriento, geïnspireerd door de Aziatische keuken!

Iedere bestemming staat voor een nieuwe beleving aan kruiden, smaken en geuren. De Aziatische keuken van Oriento verrast u iedere keer weer en prikkelt uw zintuigen. Maar één ding is altijd en overal hetzelfde: de enorme gastvrijheid, een norm die in Aziatische landen hoog in het vaandel staat en een norm die Oriento een warm hart toedraagt.

De tongstrelende gerechten op de menukaart van restaurant Oriento zijn allemaal geïnspireerd door de Aziatische keukens. Van Thailand, waar de passie afdruipt van de curry, teriyaki en kip, tot Cambodja, waar u smult van overheerlijke gegrilde garnalen, inktvis en andere vissoorten. Laat uw hart veroveren door onze Tom Kha Kai, de Haw Mok of de Thaise beefsalade van het MRIJ rund.

Voor Thaise inwoners betekent het verkopen van een ‘nee’ aan een gast gezichtsverlies, dus aan echte passie ontbreekt het niet. Bij Oriento steken we de Aziatische gastvrijheid en sferen in een modern jasje. In onze luxe banken en stoelen, en buiten aan de prachtige boulevard van Noordwijk geniet u met een aangenaam gevoel van klasse van onze culinaire Aziatische gerechten.


'The Journey'

Bij een reis door Azië horen de mooiste herinneringen aan alle schoonheden die het continent te bieden heeft. Bij Oriento willen wij dat u de mooiste herinneringen overhoudt aan de Aziatisch georiënteerde gerechten die wij serveren. Daarom kunt u bij ons genieten van ‘The Journey’, een reis vol herinneringen en verrassingen langs de lekkerste Aziatische keukens. Stel zelf het aantal herinneringen samen en laat u vervolgens verrassen door onze chef, die zijn gerechten baseert op onze 'Traveling Dutchman' en zijn reis door Azië.


Uitgeroepen tot leukste restaurant van Noordwijk

Bij Oriento doen wij er alles aan u een onvergetelijke avond te bezorgen. In 2018 is Oriento uitgeroepen tot leukste restaurant van Noordwijk. Met een overheerlijk en culinair diner met de beste service. Met Oriento haalt u het beste van de Aziatische keuken naar Nederland!

Meer informatie

Openingstijden

  • Dagelijks: 07:00 – 22:00 uur

Menu’s

Contactgegevens

Koningin Wilhelmina Boulevard 20

2202GV te Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 367 68 52

info@oriento.nl

Tel: +31 (0) 71 – 367 68 52

website

Gerecht Gerecht Restaurant Oriento Beach Hotel Noordwijk aan Zee

Inspirerend vergaderen aan het strand