Grand Café ’t Elfde Gebod

Glas in lood, biechthokjes, kaarsvet dat zich door de jaren heen om de kandelaars heeft genesteld, meubilair van oud hout en een dak van koepelvormig glas. Grand Café ’t Elfde Gebod is uniek in zijn soort, met elementen uit een eeuwenoude kerk uit het zuiden van Nederland. Deze eigen identiteit geeft het restaurant een warm en gezellig karakter, waar het hele gezin kan genieten van de lekkerste seizoensgerechten. Deze worden door onze chef-kok op smaak gebracht met verse producten uit de regio van Noordwijk.

Overheerlijk eten en ouderwetse gezelligheid met uitzicht op zee

Privé feest

Grand Café ’t Elfde Gebod helemaal voor uzelf? Voor feesten en diners, zakelijk of privé, bent u bij ons aan het juiste adres. Met het schitterende uitzicht over de Noordzee, de gezellige sfeer binnen, het overheerlijke eten en de warmte van ons personeel is uw evenement gegarandeerd een groot succes. Wij denken graag met u mee!


Business Class

Schakelt u wel eens op zondagmorgen over naar het programma Business Class van Harry Mens? Wist u dat dit wordt opgenomen in ons sfeervolle Grand Café ’t Elfde Gebod? U kunt daar bij zijn! De opnames zijn iedere zaterdag, met aan tafel gasten uit de zakenwereld, politiek, kunstkringen en journalistiek. Beleef een leerzame en sfeervolle zaterdag en woon de opnames van Business Class bij!

Meer informatie

Openingstijden

  • Tijdelijk gesloten

Menu’s

Contactgegevens

Grand Café ’t Elfde Gebod

Koningin Wilhelmina Boulevard 28

2202 GV

Noordwijk aan Zee

Tel: +31 (0) 71 – 367 68 35

info@grandcafetelfdegebod.nl

Website


Woon Business Class bij

Meer informatie

Vanaf €15,- per persoon

Interieur Grand Café 't Elfde Gebod Beach Hotel Noordwijk aan Zee

Eindeloos genieten van onze spa wellness