Beachclub O.

Een koele bries die de zoute zeelucht zachtjes door uw haren laat wapperen, terwijl de rode avondzon langzaam in de Noordzee zakt en u de kurk van een fles Champagne laat poppen. Voor u staat een sfeervol aangekleed bord met een heerlijk gerecht. Het is tijd om te proosten en het ultieme Ibiza-gevoel te laten opborrelen.

Wine, dine and relax in a luxurious ambiance

Waant u zich al op een tropisch eiland terwijl u aan dat tafereel denkt? Bij Beachclub O. in Noordwijk aan Zee hoeft u geen verre reis te maken om dit werkelijkheid te laten worden. Met de lekkerste (vis)gerechten, geserveerd op ons prachtige terras met adembenemend uitzicht. En wanneer u verblijft in Beach Hotel Noordwijk bent u binnen dertig seconden lopen verzekerd van een geweldige ervaring!

Stijlvol en elegant

Zoekt u een exclusief restaurant in Noordwijk aan Zee? Dan bent u bij Beachclub O. aan het juiste adres! Met verse streekproducten serveert onze chef-kok een culinair diner of een ontspannen lunch aan het mooiste strand van Nederland. Geniet van een stevige tournedos, onze fameuze scampi giganti of ons culinaire hoogstandje: pata negra.

Gecombineerd met een perfect bijpassende wijn uit onze uitgebreide en gedetailleerde wijnkaart is ieder gerecht bij Beachclub O. een ware smaaksensatie. Ook de beste flessen bubbels mogen daarbij niet ontbreken. Zeker niet wanneer ons restaurant ’s avonds langzaam verandert in een luxe loungeclub, waar elegantie een nieuwe betekenis krijgt.

Verder barst onze menukaart nog van veel meer overheerlijke gerechten. Wat te denken van de carpaccio suprême met eendenleverkrullen, fruits de mer of een vegetarische risotto met spinazie. Maar er is nog veel meer! Of u nou wilt lunchen of dineren, in onze beachclub in Noordwijk geniet u altijd stijlvol van het snijpunt tussen smaak en elegantie.

Benieuwd naar het waanzinnige Ibiza-gevoel? Neem een kijkje op de website van Beachclub O. of reserveer hieronder nu uw tafel.

Meer informatie

Openingstijden

  • Zoals besloten door de overheid, zij wij wegens het coronavirus t/m 6 april gesloten
  • Zondag t/m maandag: 11:00 - 17:00
  • Dinsdag t/m zaterdag: 11:00 - 21:00

Menu's

Contactgegevens

Beachclub O.

Koningin Wilhelmina Boulevard 106

Strandafrit 16-17

2202 GW te Noordwijk aan Zee

Tel: +31 (0) 71 – 367 68 94

info@beachclubo.nl

Website

bco-collage-2

Spectaculaire events aan het strand