Omgeving

Serene rust, een adembenemend uitzicht en grenzeloos genieten. De omgeving van Beach Hotel Noordwijk is voor iedereen, jong en oud, een ultiem genot om te verblijven. Met het mooiste strand van Nederland voor de deur, de oude dorpskern om de hoek en de wereldberoemde Keukenhof in de buurt is het een bruisende locatie vol internationale allure.

De absolute eyecatcher is het dertien kilometer lange strand van Noordwijk aan Zee, wat altijd weer romantiek en melancholie weet op te roepen. Een geschikte plek voor een heerlijke dag aan het strand. Van een rustgevende wandeling om uit te waaien tot de hele dag zonnen en lekker dineren. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, wanneer de rode avondzon in de Noordzee zakt, is het strand een bedevaartsoord voor de echte genieter.

Grenzeloos genieten in Noordwijk en omgeving

Bovenaan het strand, op de Koningin Wilhelmina Boulevard, is het gezellig druk met dagjesmensen, toeristen en zakenlieden die allen genieten van de knusse cafétjes, uitstekende restaurants en het gezellige dorp. In strandtent Beachclub O kunt u op een stijlvolle manier genieten van lekkere gerechten, wijnen en bubbels.

Centraal gelegen tussen Amsterdam, Den Haag en Leiden en in de buurt van luchthaven Schiphol is Noordwijk de ideale locatie voor business en pleasure. Ook is het heerlijk om via de oude dorpskern, langs de uitgestrekte boulevard door de prachtige duinen te wandelen of te fietsen. Via het Wandel- en Fietsnetwerk Bollenstreek ontdekt u nieuw ontwikkelde wandel- en fietsroutes langs kleurige bollenvelden en groene weilanden door de Bollenstreek.

De Keukenhof

‘Dé bloemenbadplaats van Europa’, zo wordt Noordwijk ook wel genoemd. In de regio kunt u genieten van de fameuze Keukenhof, bekend en bemind in binnen- en buitenland. Jaarlijks kijken een miljoen bezoekers uit meer dan honderd landen hun ogen uit naar de miljoenen schitterende bloemen en bloemenshows. De Keukenhof is een uitstekende ontmoetingsplek voor zakelijke contacten.

In Noordwijk en omgeving is voor iedereen genoeg te beleven om er een heerlijk uitje van te maken. Vraag onze medewerkers van Beach Hotel Noordwijk naar de verschillende activiteiten en uitstapjes en beleef een onvergetelijke tijd!

Ontwaken met geluid van ruisende golven