Business Class

Schakelt u ook wel eens op zondagmorgen 10.30 uur in op Business Class op RTL 7? In dit programma bespreekt presentator Harry Mens met bekenden en onbekenden de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied. Wist u dat dit programma wordt opgenomen in Grand Café ’t Elfde Gebod in Beach Hotel Noordwijk?

Bent u ook geïnteresseerd om een opname van Business Class bij te wonen? Maak dan gebruik van het Business Class Arrangement. De kosten van het Business Class Arrangement bedragen €49,50 per persoon, inclusief koffie, jus d'orange en ijswater tijdens de opname. Aansluitend is er een borrel bij Grand Café 't Elfde Gebod en een exclusieve lunch in Beachclub O. Indien u geen gebruik wenst te maken van ons arrangement inclusief lunch, dan bieden wij een koffie-arrangement, dit is inclusief koffie, jus d'orange en ijswater tijdens de opname à €15,00 per persoon. 

Het programma

Wie kan de opnames bijwonen?

Iedereen die geïnteresseerd is kan de opnames bijwonen door te reserveren via deze site of door te bellen met +31 (0)71- 367 68 01. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Grand Café ’t Elfde Gebod.

Op zaterdag zijn de opnames in Grand Café 't Elfde Gebod wat een onderdeel is van Beach Hotel Noordwijk. Het programma ziet er als volgt uit:

Ontvangst

Vanaf 10.00 uur ontvangen wij u en uw gasten graag in de sfeervolle lobby van het Beach Hotel Noordwijk. Nadat u zich heeft gemeld bij de receptie en wij u de voucher voor het arrangement hebben overhandigd, nodigen wij u uit om naar Grand Café ’t Elfde Gebod te gaan. Hier serveren wij koffie en thee.

Opname

Om 10.30 wordt u verzocht plaatst te nemen aan de voor u gereserveerde tafel. De opname begint stipt om 11.00 uur. Tijdens de opname van 11.00 tot 12.30 uur serveren wij jus d’orange en ijswater.

Borrel

Na de programma-opnames nodigen wij u uit voor een drankje aan de bar van Grand Café ’t Elfde Gebod. Een perfecte gelegenheid om te netwerken.

Lunch

Aansluitend worden u en uw gasten uitgenodigd om plaats te nemen aan de stijlvolle gedekte tafel in Beachclub O. Aan het mooie strand van Noordwijk zullen wij een tweegangen Business Class-lunch serveren. Onze restaurant manager adviseert u graag bij het maken van een passende wijnkeuze. Bij het Business Class Arrangement zijn dranken tijdens de lunch niet inbegrepen.


Parkeren

Gasten die met eigen vervoer komen, kunnen de auto parkeren op het parkeerterrein van Beach Hotel Noordwijk.

Meer Informatie

Wenst u nog wat extra informatie te ontvangen over bijvoorbeeld de boekingsvoorwaarden dan kunt u contact opnemen met +31 (0)71- 367 68 01 of stuur een mail naar events@hotelsvanoranje.nl

Een geslaagd congres aan zee