Geachte gast,


In verband met de RIVM regels mogen wij met ingang van 14 december 0.00 uur geen eten en drinken meer serveren aan onze hotelgasten in onze restaurants. Tevens is besloten de zwembaden, sauna’s en sportscholen te sluiten. Dit geldt ook voor de contactberoepen. Concreet houdt dit in dat u met ingang van 14 december 0.00 uur geen gebruik meer kunt maken van de restaurants en faciliteiten van de Hotels van Oranje. 


Zonder onze restaurants en faciliteiten kunnen wij u niet de “Oranje beleving” bieden zoals u die van ons gewend bent en daarom zijn wij helaas, met pijn in ons hart, genoodzaakt de deuren van het hotel tot 3 maart 2021 te sluiten.


Mocht u een reservering hebben die valt binnen nu en 3 maart 2021, verzoeken wij u deze te annuleren via hetzelfde kanaal als dat u geboekt heeft. Indien u een aanbetaling heeft gedaan aan het hotel zullen wij contact met u opnemen. U kunt er dan voor kiezen om de reservering te verplaatsen of wij restitueren het bedrag aan u.


Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u vragen hebben dan vernemen wij dat graag. De afdeling Reserveringen is bereikbaar via reservations@hotelsvanoranje.nl / 071-3676815. 


Blijf veilig, blijf gezond en heel graag tot ziens in betere tijden. 


Warme groet,


Jaap J.M. Liethof

Algemeen directeurContactgegevens

Beach Hotel Noordwijk

Koningin Wilhelmina Boulevard 31

2202 GW

Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 367 68 77

info@beachhotelnoordwijk.nl