Locatie & Contact

Beach Hotel Noordwijk ligt in de bruisende en gezellige badplaats die barst van de internationale allure. De centrale ligging tussen Amsterdam, Den Haag en Leiden maakt het een geliefde locatie voor business en leisure. Absolute blikvanger is het dertien kilometer lange zandstrand, ook wel het mooiste strand van Nederland genoemd. Het zorgt samen met de oude dorpskern en de gezellige boulevard voor een onvergetelijk verblijf. Direct aan zee en in het hart van de Bollenstreek nabij de Keukenhof gelegen, wordt Noordwijk ook wel dé bloemenbadplaats van Europa genoemd.

Parkeren bij Beach Hotel Noordwijk

Bij beschikbaarheid bieden wij tegen vergoeding parkeerruimte in de hotelgarage of op het hotelparkeerterrein aan. Parkeren op ons hotelparkeerterrein bedraagt €20,- per 24 uur. Wilt u uw auto liever onze hotelgarage in het naast gelegen Hotel van Oranje? De kosten hiervoor bedragen €35,- per dag. Let op, er zijn beperkte plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

Parkeren in Noordwijk aan Zee  

De parkeertarieven in Noordwijk aan Zee zijn als volgt: maandag t/m zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Eerste twee uur voor €1,- per uur, vervolgens €2,- per uur. Een dagkaart kost u €22,-.

Honden

Honden zijn meer dan welkom bij Beach Hotel Noordwijk zolang ze tam zijn en aan de lijn. De kosten bedragen €50,- per hond per nacht. Neemt u uw hond mee? Wij stellen het zeer op prijs als u dit tijdens uw boeking kenbaar maakt zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wist u dat National Geographic het strand van Noordwijk roemt om zijn toegankelijkheid voor honden? Het is een ideale plek voor uw trouwe viervoeter om te rennen en te spelen.

Honden zijn echter niet het hele jaar door toegestaan op het strand. De gemeente Noordwijk heeft een periode ingesteld tussen juni en september waarin honden niet zijn toegestaan. Meer informatie hierover is te vinden op www.noordwijk.info.

Voor meer informatie over het Beach Hotel, Noordwijk en activiteiten in de omgeving kunt u terecht bij medewerkers van onze Front Office. Zij helpen u graag.

Contactgegevens

Beach Hotel Noordwijk

Koningin Wilhelmina Boulevard 31

2202 GW

Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 367 68 77

info@beachhotelnoordwijk.nl

Neem contact op