Pasen aan zee

De eerste voorjaarsbloemen komen uit de grond zetten en het lentezonnetje schijnt hier in Noordwijk alweer volop. Het beloven weer prachtige Paasdagen te worden! Wij kijken er enorm naar uit om de lentezon te voelen, de golven te horen kabbelen en de geur van strand en zonnebrand te ruiken, heeft u dat ook?

Ook dit jaar hebben wij gezorgd voor een feestelijk Paasprogramma bij de Hotel van Oranje, zodat u met vrienden en/of familie kunt genieten van de heerlijke en gezellige brunches en natuurlijk de met zorg uitgezochte menu’s in onze diverse restaurants.


Wij hebben op zaterdagavond en Eerste Paasdag een Jitterbug bij Beachclub O. waar u kunt genieten van een speciaal viergangen diner met live muziek. Ik garandeer u dat de voetjes van de vloer gaan en dat allemaal onder het genot van een heerlijk drankje en de ondergaande zon. Wilt u liever in de watten gelegd worden in ons fine dining restaurant Dutch! dan is dat uiteraard mogelijk met een culinair viergangenmenu en een met zorg uitgezocht wijnarrangement. En wat dacht u van een heerlijk Aziatisch menu met een Nederlandse twist in Oriento?


Natuurlijk hebben wij onze bekende brunches voor u op Eerste en Tweede Paasdag met live muziek van het Frank Wilson en Petra Schreurs wat het een onvergetelijke ervaring maakt. Speciaal voor onze jongste gasten maken we Pasen tot één groot feest in ons Kids Castle. Bij ons hoeft u na een fijn diner niet terug naar huis. Maak uw Pasen compleet en blijf ontspannen bij ons overnachten in Hotel van Oranje, Autograph Collection of het Beach Hotel Noordwijk. Laat u even helemaal gaan in het grootste indoor golfslagbad van Europa en ga voor een heerlijke, luxe behandeling naar Beauty Oranje.


De gastheren en gastvrouwen van de Hotel van Oranje kijken er naar uit u te mogen verwelkomen.

Paasweekend

  • Overnachting in een Deluxe Room
  • Royaal ontbijtbuffet met Champagne ontbijt
  • Toegang tot Aqua & Sauna Oranje
  • Gratis supersnel Wi/Fi
  • Gratis toegang tot Kids Castle

Grenzeloos genieten van onze massages