Leukste hotel voor kinderen in Noordwijk aan Zee

Beach Hotel Noordwijk is het leukste hotel voor kinderen in Noordwijk aan Zee

<
>

EEN SUPER GROOT GOLFSLAGBAD, KIDS CASTLE, NAAST HET STRAND EN VEEL MEER!

Aqua & Sauna Oranje - het grootste golfslagbad van Nederland

Aqua & Sauna Oranje is zonder twijfel het leukste zwembad van Noordwijk aan Zee en omstreken. Ideaal voor kinderen, vanwege het unieke golfslagbad. Eens per kwartier wordt het zwembad een woeste zee vol golven en vertier. Geloof ons, uw kind wil nooit meer naar huis! Er lopen te allen tijde diverse badmeesters rond die de veiligheid van uw kind waarborgen.

Het Beach Hotel Noordwijk is het leukste hotel voor kinderen met het grootste indoor golfslagbad van Nederland!

Aqua & Cinema Oranje – (teken)films kijken op een luchtbed

Aqua & Cinema Oranje is een uniek en ontzettend leuk concept voor alle kinderen. Iedere 3e zondag van de maand draaien wij een nieuwe film en kunnen kinderen deze vanuit een zwemband of luchtbed kijken. Het surround geluid geeft een extra dimensie aan deze leuke activiteit. Zelfs ouders blijven zitten om van de film te genieten!

Aqua & Cinema Oranje is een uniek en ontzettend leuk concept voor kinderen die verblijven in Beach Hotel Noordwijk.

Kids Castle – het leukste kasteel voor de kleintjes

Voor de allerkleinsten hebben wij Kids Castle; puzzelen, schminken, versieren, verstoppertje spelen en meer. Onder begeleiding van een professionele kinderoppas, worden de allerkleinste kids de gehele dag geëntertaind. Let op: Kids Castle vindt alleen plaats in de schoolvakanties en bij voldoende belangstelling.

Voor de allerkleinsten hebben wij Kids Castle; puzzelen, schminken, versieren, verstoppertje spelen en meer.

Het strand van Noordwijk aan Zee – het allerbeste naast de deur!

Naast alle indoor activiteiten, heeft Noordwijk aan Zee natuurlijk het allerbelangrijkste: een ontzettend groot en mooi strand. Op letterlijk 30 seconden lopen bent u vanuit Beach Hotel Noordwijk op het strand! Ga zwemmen, voetballen, volleyballen of gewoon lekker niks. Bij een mooie stranddag kunnen uw kids hun hart ophalen en genieten van al het moois dat Noordwijk en Beach Hotel Noordwijk te bieden heeft. 

 

Hotel van Oranje faciliteiten

Aqua & Sauna Oranje, Aqua & Cinema Oranje en Kids Castle bevinden zich allemaal in Hotel van Oranje. Gasten die verblijven in Beach Hotel Noordwijk mogen gewoon gebruik maken van alle faciliteiten die Hotel van Oranje te bieden heeft!

 

Vragen

Heeft u vragen over Kids Castle, Aqua Cinema, of wat dan ook? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 071 – 367 68 69 of stuur een e-mail naar: info@beachhotelnoordwijk.nl