Overnachten Noordwijk aan Zee | Beach Luxe Hotelkamers

Hotelkamer met zeezicht in Noordwijk aan Zee; de ruime kamers met balkon van het Beach Hotel Noordwijk

<
>

DE ULTIEME STRANDBELEVING VAN 2017

GROTE HOTELKAMERS INCLUSIEF BALKON MET ZEEZICHT

COMFORT ROOM EXECUTIVE ZEEZICHT
 

Met een riante oppervlakte van maar liefst 32m2 bieden onze stijlvolle Comfort Executive Rooms u alle ruimte voor zaken of ontspanning tijdens uw overnachting in Noordwijk aan Zee. De royale badkamers zijn voorzien van een comfortabel ligbad en een aparte massagedouche. De Comfort Executive Rooms zijn zeer geschikt als familiekamer door de ruimte en de mogelijkheden om verschillende kamers aan elkaar te koppelen voor uw overnachting in Noordwijk aan Zee.

 

Sluit de dag af met een drankje op uw eigen privébalkon met een adembenemend uitzicht over de Noordzee. Bij een Beach Hotel Noorwijk aan Zee overnachting krijgt u de beach er écht bij. Voor uw luxe hotelovernachting in Noordwijk aan Zee zijn de Comfort Executive Rooms voorzien van alle benodigde faciliteiten: van een flatscreentelevisie en een minibar tot zeezicht en gratis highspeed Wi-Fi.

TIP: Beachclub O. is door LINDA! verkozen tot het 6e beste terras van Nederland! Check it out!


BOEK NU VANAF € 149,-

 

FACILITEITEN

-  Riante badkamer met haardroger, douche en bad
- Gratis highspeed Wi-Fi
- Broekenpers

- Laptopaansluiting
- Minibar
- Kluis
- Telefoon

- Flatscreen televisie
- Radio 
- Wekker & wekservice

- Balkon met zeezicht

Pure luxe: gratis toegang tot het in 2015 Award Winnende
Aqua & Sauna Oranje

Hotelkamer met zeezicht in Noordwijk aan Zee; de ruime hotelkamers met balkon van het Beach Hotel Noordwijk

Hotelkamer met zeezicht in Noordwijk aan Zee; de ruime hotelkamers met balkon van het Beach Hotel Noordwijk

Hotelkamer met zeezicht in Noordwijk aan Zee; de ruime hotelkamers met balkon van het Beach Hotel Noordwijk

Wining & Dining

Noordwijk staat bekend om haar grote hoeveelheid gezellige culinaire hotspots, zowel aan zee als in Noordwijk Binnen. Uit eten aan het strand kan in de zomer én de winter in een van de jaarrond strandpaviljoens. De boulevard telt een keur aan cafés en restaurants met een uitgebreid en gevarieerd aanbod. Maar ook in Noordwijk Binnen, de duinen of in het centrum zijn legio mogelijkheden om de smaakpapillen te verwennen.

Tips:
Ga voor een heerlijk (familie)diner naar Steakhouse de Harmonie of Grand Café 't Elfde Gebod. Gaat u voor een culinair hoogstandje? Restaurant DUTCH! en Beachclub O. zijn toprestaurants aan de noordzijde van de Koningin Wilhelmina Boulevard. 

Klik hier voor een overzicht van onze restaurants.

Strand 2.0

De Blauwe Vlag
Noordwijk heeft De Blauwe Vlag. Het internationaal kwaliteitslabel dat jaarlijks wordt toegekend aan badplaatsen die zich inzetten voor een schone, milieuvriendelijke én veilige zwemomgeving. De Blauwe Vlag betekent dat er is gekeken naar onder andere de zwemwaterkwaliteit, de sanitaire voorzieningen, de voorzieningen voor mindervaliden en de kwaliteit van het strand.

QualityCoast
Ook heeft Noordwijk het Europese keurmerk QualityCoast. Dit keurmerk wordt uitgereikt aan internationale kustplaatsen die bijzondere inspanningen hebben geleverd op het gebied van toerisme en milieuzorg, voor het behoud van natuur en landschap, eigen identiteit en cultureel erfgoed.

Stichting Nederland Schoon
Naast dit alles werkt Noordwijk nauw samen met Stichting Nederland Schoon op projecten zoals MyBeach.