Overnachting Noordwijk | Beach Hotel Landzicht Kamers

Sfeervolste hotel aan de boulevard van Noordwijk aan zee voorzien van ruime kamers met balkon met landzicht of zeezicht

<
>

KAMERS MET EEN UNIEKE SFEER

MET HET STRAND BINNEN HANDBEREIK

COMFORT ROOM LANDZICHT
 

De Comfort Rooms van het Beach Hotel in Noordwijk aan Zee beschikken over alle faciliteiten voor een comfortabele hotelovernachting in Noordwijk. De sfeervolle inrichting maakt dat u zich in onze Comfort Rooms direct thuis voelt tijdens uw overnachting in Noordwijk aan Zee. Alle kamers beschikken over een flatscreentelevisie. De comfortabele bedden verzekeren u van een goede nachtrust en voor de nodige ontspanning bent u zo in de Bentley Bar of Grand Café ’t Elfde Gebod.

 

Alle Comfort Rooms beschikken over een heerlijk privébalkon met zicht over het authentieke dorp van Noordwijk. Tijdens uw overnachting in Noordwijk aan Zee heeft u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van Aqua & Sauna Oranje, in het naastgelegen Hotel van Oranje. Aqua & Sauna Oranje heeft in 2015 de award gewonnen voor 'Beste Wellness van Zuid-Holland'. Tevens is Aqua & Sauna Oranje voorzien van het grootste golfslagbad in een hotel in Europa. Redenen genoeg om nu een overnachting in Noordwijk te boeken. 


BOEK NU VANAF € 99,-
 

WAT KRIJGT U:
 

- Riante badkamer met haardroger, douche en ligbad
- Gratis supersnel Wi-Fi
- Laptopaansluiting
- Minibar
- Kluis
- Flatscreentelevisie
- Radio, wekker & wekservice
- Balkon met landzicht

Pure luxe: gratis toegang tot het in 2015 Award Winnende
Aqua & Sauna Oranje

 

Leukste hotel aan de boulevard van Noordwijk aan zee voorzien van zeer ruime kamers met balkon met landzicht of zeezicht

Het Beach Hotel Noordwijk is het leukste hotel van Noordwijk aan Zee, met ruime kamers met balkon aan de zeezijde of landzijde

Het Beach Hotel Noordwijk is het leukste hotel van Noordwijk aan Zee, met ruime kamers met balkon aan de zeezijde of landzijde

Strand van Noordwijk

De Blauwe Vlag
Noordwijk heeft De Blauwe Vlag. Het internationaal kwaliteitslabel dat jaarlijks wordt toegekend aan badplaatsen die zich inzetten voor een schone, milieuvriendelijke én veilige zwemomgeving. De Blauwe Vlag betekent dat er is gekeken naar onder andere de zwemwaterkwaliteit, de sanitaire voorzieningen, de voorzieningen voor mindervaliden en de kwaliteit van het strand.

QualityCoast
Ook heeft Noordwijk het Europese keurmerk QualityCoast. Dit keurmerk wordt uitgereikt aan internationale kustplaatsen die bijzondere inspanningen hebben geleverd op het gebied van toerisme en milieuzorg, voor het behoud van natuur en landschap, eigen identiteit en cultureel erfgoed.

Bron: www.noordwijk.info

 

Evenementen in Noordwijk

Elk seizoen vinden in Noordwijk veel soorten evenementen plaats. De zee speelt bij bijna al deze events een grote rol. Soms als decor, dan weer als inspiratiebron, en vaak als podium van kunsten. De evenementen zijn stuk voor stuk van kwalitatief hoogstaand niveau en in veel gevallen nog gratis ook.

Noordwijk houdt ook van de winter. En dat is te merken. In deze periode worden er veel winterse evenementen georganiseerd. Vooral in het mooie en historische Noordwijk Binnen. Zo is er ieder jaar de spannende aankomst van de Kerstman, een prachtige Muzikale Kerstwandeling door charmant Noordwijk Binnen en natuurlijk het Winterfeest anno 1850.

Klik hier voor een overzicht van evenementen in Noordwijk.

Bron: www.noordwijk.info