Hotelkamer Noordwijk | Beach Hotel Noordwijk aan Zee

Hotel in Noordwijk aan Zee. Voor de meest comfortabele overnachting voor de hele familie aan het strand bij Beach Hotel Noordwijk

Hotel in Noordwijk aan Zee. De meest comfortabele overnachting voor de hele familie aan het strand bij Beach Hotel Noordwijk

Beach Hotel Noordwijk voor een luxe overnachting aan het strand en de boulevard van Noordwijk aan Zee

<
>

HOTELKAMERS NOORDWIJK MET UITZICHT OVER ZEE

EN HOTELKAMERS MET UITZICHT OVER HET AUTHENTIEKE DORP VAN NOORDWIJK

Comfortabele hotelkamers Noordwijk met ruim balkon en ruime badkamer. Binnen enkele meters bevindt u zich op het strand van Noordwijk aan Zee en binnen 5 minuten loopt u door de authentieke straatjes van Noordwijk. Kies uit een van de 6 restaurants voor een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes of ga voor een Gin-tonic naar de Bentley Bar of de Imperial Bar. Daarnaast heeft u gratis toegang tot Aqua & Sauna Oranje en krijgt u gratis supersnel Wi-Fi. #beachhotelnoordwijk is een ervaring pur sang. Door de grote familiekamers met balkon is het Beach Hotel Noordwjik ideaal voor families met kinderen.

 

Leukste hotel aan de boulevard van Noordwijk aan zee voorzien van kamers met balkon met landzicht of zeezicht

EXECUTIVE ZEEZICHT

OVERNACHTEN AAN HET STRAND

Welkom bij het Beach Hotel in Noordwijk aan Zee - hét strandhotel voor een perfecte en relaxte overnachting in Noordwijk aan Zee. Wilt u even lekker een weekendje uitwaaien, ontspannen in onze bekroonde Spa & Wellness, of gewoon lekker overnachten in Noordwijk en niks doen? Bij ons kan het. Binnen enkele meters zit u op het schoonste en mooiste strand van Nederland en de wonderschone boulevard van Noordwijk aan Zee. Overnachten in het leukste hotel in Noordwijk start hier. Ervaar tijdens uw overnachting in Noordwijk, onze 'service without limits', het adembenemende uitzicht over zee en de ongekende faciliteiten. Het Beach Hotel Noordwijk heeft ook talloze activiteiten voor kinderen, lees meer.

EEN VERBLIJF OM VAN TE GENIETEN!

Laat u tijdens uw overnachting in Noordwijk verrassen door 1500mSpa & Wellness bij Aqua & Sauna Oranje in het naastgelegen Hotel van Oranje, Autograph Collection. Met het grootste indoor golfslagbad van Europa, diverse sauna's, een fitness en een gezellige bar zorgen deze faciliteiten voor een perfecte belevenis tijden uw overnachting in Noordwijk aan Zee. Bent u toe aan tijd voor uzelf? Laat u heerlijk verwennen in het state-of-the-art beautycenter Beauty Oranje. Een zeer relaxte lichaamsmassage, een gezichtsbehandeling met exclusieve producten van Thalgo, complete sparituelen ... Beauty Oranje is dé plek waar u helemaal zen wordt.

Het Beach Hotel Noordwijk ligt direct aan het prachtige en grote strand van Noordwijk aan Zee.