Family Package Arrangement

Boek nu en krijg 20% korting op uw kamerprijs inclusief ontbijt, of kies voor 1000 extra Peak Points. Alleen te boeken via de website van Beach Hotel Noordwijk.

<
>

Familie Arrangement

Kom met de hele familie naar Beach Hotel Noordwijk voor de leukste strandvakantie aan de Nederlandse kust! Boek nu dit arrangement en uw kind mag gratis mee!

Of u nu voor een week of meer naar het hotel komt, of gewoon een weekendje er tussenuit wilt. Bij Beach Hotel Noordwijk is uw verblijf voor het hele gezin een feest! Het Family Package is het leukste arrangement voor het hele gezin. Kinderen worden bij Beach Hotel Noordwijk als Very Important Kids ontvangen en hebben de tijd van hun leven aan zee! Terwijl zij zich eindeloos vermaken op het strand, in het zwembad of in ons Kids Castle, geniet u van uw welverdiende rust. 

 

BOEK NU


 

Voor de allerkleinsten hebben wij Kids Castle; puzzelen, schminken, versieren, verstoppertje spelen en meer. Onder begeleiding van een professional, worden de allerkleinste kids de gehele dag geëntertaind. Let op: Kids Castle vindt alleen plaats in de schoolvakanties en bij voldoende belangstelling.  
Naast alle indoor activiteiten, heeft Noordwijk aan Zee natuurlijk het allerbelangrijkste: een ontzettend groot en mooi strand. Op letterlijk 30 seconden lopen bent u vanuit het Beach Hotel op het strand! Ga zwemmen, voetballen, volleyballen of gewoon lekker niks. Bij een mooie stranddag kunnen uw kids hun hart ophalen en genieten van al het moois dat Noordwijk en Beach Hotel Noordwijk te bieden hebben. Dit allemaal samen maakt ons het leukste kindvriendelijkste hotel van Noordwijk!

Arrangement

Dit arrangement is boekbaar vanaf € 169,- per kamer per nacht op basis van 2 personen en 1 kind. Het Family Package omvat het volgende:

 

Overnachting in een Comfort Room + Gratis overnachting voor 1 kind

Luxueus Champagne ontbijt

Gratis toegang tot Aqua & Sauna Oranje

Gratis supersnel Wi-Fi

 

Boek nu en krijg 20% korting op uw kamerprijs inclusief ontbijt, of kies voor 1000 extra Peak Points. Alleen te boeken via de website van Beach Hotel Noordwijk.